Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Greek English 
ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
Αρχή σελίδας » Μελέτη - σχεδιασμός
ΘΑΜΝΟΙΔΕΝΔΡΑΚΩΝΟΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΚΩΝΟΦΟΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΜΕ ΚΟΝΟΦΟΡΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΜΕ ΑΕΙΘΑΛΕΙΣ ΘΑΜΝΟΥΣΑΚΑΝΘΩΔΕΙΣ ΦΡΑΧΤΕΣΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΜΕ ΦΥΛΛΟΒΟΛΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣΑΝΕΜΟΦΡΑΧΤΕΣ ΚΩΝΟΦΟΡΩΝΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΘΑΜΝΟΙΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΔΕΝΔΡΑΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΑΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΗΚΩΝΟΦΟΡΑΚΑΚΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΧΥΦΥΤΑΟΞΙΝΟΦΙΛΑΜελέτη - σχεδιασμός
Η διαμόρφωση του κήπου ή οποιουδήποτε άλλου εξωτερικού χώρου συνιστά μια διαδικασία που σε τελική ανάλυση έχει έντονο προσωπικό χαρακτήρα. Με άλλα λόγια ο κήπος είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη και του σχεδιαστή, εκφραζόμενες ως προτιμήσεις, αντιπάθειες, συνήθειες και ιδιομορφίες.
Η μελέτη του μικροκλίματος, του εδάφους, κλίματος, των φυτικών ειδών της περιοχής, της ποιότητας του νερού και των ιδιαίτερων απαιτήσεων του περιβάλλοντος χώρου είναι η πρωταρχική και η πιο σημαντική εργασία για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο σχεδιασμός του κήπου.
Κατά το σχεδιασμό, η σε βάθος γνώση της κατασκευής είναι ανεκτίμητη.
Η ενότητα, ο ρυθμός η λειτουργικότητα, η κλίμακα, η αρμονία, η απλότητα, η αναλογία και η ισορροπία είναι κάποιες από τις αρχές σχεδιασμού στις οποίες βασιζόμαστε ώστε να δημιουργηθεί ο ορθός σχεδιασμός του εκάστοτε έργου πρασίνου.
Η γνώση και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις, μας καθιστά υπεύθυνους να σας προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία σχεδιασμού κήπων τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους χώρους πρασίνου.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να κανονίσουμε μια αρχική διαβούλευση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε για να συζητήσουμε τις ιδέες και απιτήσεις σας.
© 2018 ΦΥΤΩΡΙΑ Ι.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
Νέος Μυλότοπος, Γιαννιτσά, Τ.Κ 58100, Τηλ. 2382052554, fax: 2382500885
WEBSITE: http://www.vasiliadisplants.gr, E-MAIL: info@vasiliadisgroup.gr